08.02.23 за участі міністра охорони здоров’я України відбулось офіційне відкриття довгоочікуваної ангіографічної системи в КНП “ББЛІЛ, за що щиро дякуємо всім причетним до цієї події. Співробітники лікарні з відповідальністю та радістю надаватимуть кваліфіковану інтервенційну допомогу населенню Бориспільської ОТГ та прилеглих громад. Після підписання договору на пакет послуг з лікування інфаркту міокарда з НСЗУ (Національна служба здоров’я України) та забезпечення лікарні витратними матеріалами через систему МОЗ лікування пацієнтів буде здійснюватися згідно програми медичних гарантій та послуг, за рахунок витрат державного бюджету. Наразі за бажанням та потребою пацієнти мають можливість отримати медичну допомогу з застосуванням ангіографічної системи на умовах відшкодування вартості витратних матеріалів за власний рахунок.
Наразі у лікувальному закладі КНП «ББЛІЛ» ведеться консультативний прийом та формується реєстр “Здоров’я Бориспільщини” пацієнтів ,що потребують планової допомоги з лікування порушення ритму та ішемічної хвороби серця. Планове та ургентне лікування пацієнтів з захворюваннями серцево-судинної системи в даний час проводиться лікарями у відповідності до чинного законодавства України та вимог МОЗ України згідно підписаного договору.
Просимо пацієнтів з розумінням віднестись до перехідного періоду який сподіваємось пройти в максимально стислі терміни. На сьогодні адміністрацією ББЛІЛ поданий пакет документів на НСЗУ для підписання договору з надання зазначеної послуги населенню .
З повагою колектив КНП “ББЛІЛ”.