У приймальному відділенні лікарні облаштовано сучасні блоки інтенсивної терапії (EMERGENCY) для невідкладної допомоги.


Телефон приймального відділення:  (04595) 5-14-19

   Відділення екстреної медичної допомоги є структурним підрозділом «Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування», в якому у цілодобовому режимі забезпечується надання екстреної медичної допомоги пацієнтам, доставленим бригадами екстреної медичної допомоги чи іншими особами, та пацієнтам, які звернулися за наданням невідкладної медичної допомоги особисто.

   За рік відділення екстреної медичної допомоги надає амбулаторну допомогу більш як 12000 хворим та проводить госпіталізацією у профільні відділення в кількості 13000 осіб.

   Відділення укомплектоване необхідним лікувально-діагностичним обладнанням для надання якісної невідкладної допомоги. Зокрема найсучасніше діагностичне обладнання: апарат ультразвукової діагностики, портативний апарат штучної вентиляції легень, 2 дефібрилятора-кардіомонітора, 2 електорокардіографи, венозний сканер, електронний стетоскоп, набір діагностичний з офтальмоскопом та отоскопом, монітор пацієнта. Також у відділенні є відсмоктувач медичний,автоматичний шприцевий дозатор,кисневий концентратор. У відділенні у цілодобовому режимі надається якісна висококваліфікована невідкладна медична допомога пацієнтам з хірургічною, травматологічною, гінекологічною, неврологічною, дихальною, серцево-судинною патологією тощо. Роботу ВЕМД забезпечують лікарі медицини невідкладних станів, а також за необхідністю: уролог, хірург, анестезіолог, травматолог, нейрохірург, ЛОР, щелепно-лицьовий хірург, невролог, педіатр, акушер-гінеколог.

   Відділення має оглядову, палату добового перебування, де є ліжка для надання допомоги та спостереження, в якій пацієнт може перебувати певний обмежений період часу, навіть до 24 годин. У випадку, коли стан критичний, життєві функції стабілізують у протишоковій палаті,після чого пацієнта переводять у операційну чи відділення інтенсивної терапії (реанімацію). Протишокова палата обладнана за вимогами МОЗ. Також у відділенні є окрема палата,обладнана для пацієнтів з підозрою на інфекційні хвороби,резервний запас медикаментів на випадок масового надходження хворих.

Відділення забезпечує:
-прийом хворих, які поступають на планове лікування за направленнями лікарів ЗПСП та лікарів поліклінічного відділення, доставлених лікарями швидкої медичної допомоги та хворих, які звертаються за медичною допомогою в порядку самозвернення; -кваліфікований огляд, обстеження та надання, в разі потреби, необхідної медичної допомоги на рівні діючих стандартів;
-якісне оформлення первинної медичної документації в установленому порядку;
-безпосередній супровід та транспортування хворих, які поступають на лікування, в палати стаціонарів самостійно або на ношах, в залежності від ступеня важкості стану та транспортабельності хворих, і передачу їх під нагляд медичного персоналу відповідних відділень;
-проведення, в разі потреби, всіх доступних лікувально-діагностичних досліджень та залучення, з консультативною метою, фахівців відповідного профілю.

   Колектив відділення екстреної медичної допомоги працює самовіддано, із застосуванням кваліфікаційних навичок, даруючи можливість бути здоровими всім своїм пацієнтам! Завдяки високій кваліфікації спеціалістів та діагностичним можливостям відділення, постановка навіть складних діагнозів реалізується точно та в найкоротший термін. Дуже велику увагу персонал відділення приділяє підвищенню своєї кваліфікації та систематичному удосконаленню виконання медичних маніпуляцій. Кожен, хто звертається по допомогу до відділення екстреної медичної допомоги може бути впевненим у якісному та своєчасному наданні медичної допомоги, яким би складним не був той чи інший клінічний випадок.

 

ФОТО ПІБ Посада
ДЕНИСОВА НАДІЯ АНАТОЛІЇВНА ЗАВІДУЮЧА ВІДДІЛЕННЯМ ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ
Освіта: вища медична-Медичний Інститут Української асоціації народної медицини. Лікарська спеціальність: терапевт.
Стаж роботи 13 років. Категорія ВИЩА.

РОЗДОБУДЬКО ВІКТОРІЯ ВОЛОДИМИРІВНА

ЛІКАР-ТЕРАПЕВТ УРГЕНТНИЙ
Освіта: вища медична-Національний медичний університет ім.О.О.Богомольця,факультет-«Лікувальна справа». Інтернатура-НМАПО ім.П.Л.Шупика в напрямку «Внутрішні хвороби». Стаж роботи 3 роки.

БЕЗПАЛЬКО НАТАЛІЯ ОЛЕГІВНА

ЛІКАР-ТЕРАПЕВТ УРГЕНТНИЙ
Освіта: вища медична-Національний медичний університет ім.О.О.Богомольця, факультет-«Лікувальна справа». Інтернатура-МНАПО ім.П.Л.Шупика.
Стаж роботи 4 роки.

ВОРОБЕЙ АННА ВІКТОРІВНА

ЛІКАР-ТЕРАПЕВТ УРГЕНТНИЙ ЛІКАР З УЛЬТРАЗВУКОВОЇ ДІАГНОСТИКИ В УРГЕНТНІЙ ТА ПЛАНОВІЙ ДІАГНОСТИЦІ

Освіта: вища медична-Національний медичний університет ім.О.О.Богомольця,факультет-«Лікувальна справа». Інтернатура-НМАПО ім.П.Л.Шупика в напрямку «Внутрішні хвороби». Спеціалізація та тематичне удосконалення в ультразвуковій діагностиці та доплерографічних методах дослідження.Безперервний розвиток в напрямку невідкладних станів та ведення пацієнтів із патологічними станами,тематичні удосконалення в терапевтичному напрямку та сімейній медицині. Стаж роботи 5 років.

ШИДОГУБ ВЛАДА МИКОЛАЇВНА

ЛІКАР-ТЕРАПЕВТ УРГЕНТНИЙ
Освіта: вища медична-Національний медичний університет ім.О.О.Богомольця, спеціальність-«Лікувальна справа». Інтернатура-НМАПО ім.П.Л.Шупика в напрямку «Внутрішні хвороби-терапія».
Стаж роботи 3 роки.