Минулого року ми писали про збір коштів на реабілітацію Валери Тименка із с. Гора. Тоді, після страшної ДТП, 25-річному хлопцю багато українських медиків навіть не брались давати втішні прогнози, але…

Несумісні з життям забої, численні переломи кісток, травматичний субарахноїдальний крововилив, перелом піраміди скроневої кістки зліва, травма хребта, забій обох легень та дренаж у правій плевральній порожнині — таким Валеру привезли до КНП «ББЛІЛ» у березні 2020.
Через складну травму грудної клітини та пошкодження легень місцеві медики не могли лікувати хлопця без спеціалізованого обладнання. Тому пацієнта було переведено до Київської міської клінічної лікарні №17 у відділення політравми.
Після пройденого курсу лікування в столиці, хлопця повернули до Борисполя у неврологічне відділення. Тут над складним пацієнтом впродовж шести місяців працювали невропатологи- масажисти та медперсонал неврологічного відділення. Далі Валера проходив реабілітацію у реабілітаційному центрі на базі неврологічного відділення Київської обласної лікарні. І знов бориспільська лікарня та старання місцевих медиків…
Минуло півтора року і завдяки щоденним колосальним зусиллям медичного персоналу, допомозі усіх небайдужих людей та прагненню до життя самого хлопця, сьогодні ми бачимо неймовірний результат!
«Сьогодні Валера може сам себе обслуговувати, гуляти без палиці та навіть ходити до магазину! Він цілковито самостійний пацієнт!» — гордо каже завідуюча неврологічним відділенням КНП «ББЛІЛ» Наталія Хмельницька, додаючи, що зі свого боку медичний персонал зробив все, що від нього залежало, та навіть більше.
На даний час Валера періодично проходить курси лікування, направлені на відновлення, в неврологічному відділенні лікарні.
Адміністрація та колектив медзакладу щиро дякують кожному, хто долучився до збору коштів для Валери. Усім, хто вірив у хлопця та місцевих медиків.
«Колектив неврологічного відділення та всієї нашої лікарні завжди бореться за життя і здоров’я кожного пацієнта, адже наша головна місія — рятувати людей!» — підсумувала Наталія Альбертівна.