«Самолікування дуже часто призводить до ускладнень або до стійкої втрати функції органу. Прошу кожного свого пацієнта ніколи не захоплюватись бабусиними порадами — в наш час вони вже не діють» — наголошує лор-лікар КНП «Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Володимир Олександрович Шатець.

Лікар з 20-річним стажем працював в Охматдиті, за кордоном, у приватній українській клініці та в державних лікарнях Київської області. Нині приймає пацієнтів у поліклінічному відділенні КНП (в кабінету №37), веде прийом як дітей, так і дорослих. Також фахівець займається оперативним лікуванням захворювань ЛОР органів дорослих і дітей у стаціонарному відділенні лікарні.

Робоче місце отоларинголога має сучасне обладнання, наприклад, ЛОР-комбайн виробництва Південної Кореї. Це мобільний комплекс, який має усі переваги стаціонарних аналогів та якісну відео-систему, що дозволяє не лише бачити, а й фіксувати зміни динаміки перебігу захворювання.

Даний прилад також оснащений значною кількістю сучасних гаджетів: освітлення, завдяки якому можна з великою вірогідністю безпомилково поставити діагноз, вбудована система підігрівання робочих інструментів, пристрій для розпилювання лікарських препаратів. Крім того, за допомогою цієї установки можна максимально зручно і без болю проводити практично усі необхідні маніпуляції: видалення сірчаної пробки, аспірацію вмісту носових ходів і придаткових пазух носа, промивання мигдалин і т. д.

Записатись на прийом до лікаря можна за номером реєстратури (04595) 5 16 71 або через електронну чергу сайту лікарні.

Зверніть увагу! Графік роботи лікаря змінюється, тож телефонуйте. За наявності електронного направлення від сімейного лікаря прийом безкоштовний.